Overzicht van dames, heren en salons voor erotische massages in Gent Belgie

Klik op de afbeelding om alle gegevens van two for one te bekijken
two for one

Nieuw
TWO FOR ONE


two for one

Heren, Hebben jullie even genoeg van alle stress, en zoeken jullie een plaats waar je volledig uit de bol kan gaan,en waar dat je niet moet zoeken wie zin heeft of niet? dan kan je steeds bij ons terecht in prive two for one.
wij zijn sharon & caitlin en willen jou een zorgeloze tijd laten beleven, om samen heerlijk lang te genieten van elkaar!
We ontvangen jou in alle discretie, en wij bieden jou, pzc, intiem, grieks, lesbische trio, dildo spelletje's enz...

Koppels en 50+ zijn ook steeds welkom, dan komt de vrouw "gratis" mee genieten...

Spreekt dit je allemaal aan, wacht dan niet te lang, om ons eens te contacteren,
wij staan ter uw beschikking, om al je wensen te vervullen...

PS: je betaalt slechts voor 1 meisje, maar je krijgt ons beide voor 1 zacht prijsje dus dubbel plezier gegarandeerd...

Klik op de afbeelding om alle gegevens van Bruno te bekijken
Bruno

Nieuw
BRUNO


Bruno

Ik ben een 20jarige student die als bijverdienste werkt als male-escort. contacteren is vrijblijvend, ik maak zelf wel een selectie van diegene die ik graag wil ontmoeten/plezieren en wie niet. tot snel!

Klik op de afbeelding om alle gegevens van Johan te bekijken
Johan

Nieuw
JOHAN


Johan

Heel slanke vrouwen mogen ook goede kwaliteitsvolle erotiek beleven. Magere meisjes hebben recht om helemaal verwend te worden met een fijne oliegladde sensuele massage van topniveau. Ze verdienen het om hun huid te laten verzorgen tot ze glad en glanzend gepolijst is en om hun spieren gezond los te laten maken en in optimale conditie te laten brengen.
Het is nu net mijn passie om onbaatzuchtig en met grote toewijding een slank mager dun meisje (uit ascetisme of perfectionisme) de best mogelijke sensuele erotiek bezorgen en haar in goede verstandhouding intimiteit en sensualiteit te laten beleven. Alles met de beste respectvolle bedoelingen, om een nieuwsgierig verlangende vrouw met voldoende lef en zin voor veilig experiment, erotisch te verwennen en helemaal voor haar te gaan zodat ze onbezorgd extreem lekker kan genieten. En zelf ben ik dan ook tevreden omdat ik iemand heb laten genieten en we samen lol gehad hebben. Niet commerciële ad van vriendelijke stijlvolle gesofisticeerde Vlaamse man die het geven van goede erotiek als een levensdoel ziet.(advertenties)